Tervetuloa Perussuomalaisiin, Teemu Keskisarja!

Silvia Koski // 21.2.2023

Huippuälykkään, palkitun historioitsijan ja tohtorin Teemu Keskisarjan ehdokkuus Perussuomalaisissa julkaistiin tänään. Se on iloinen uutinen.

No tämähän järkytti vasenta laitaa suuresti. Perussuomalaisten kestodissaaja, vähemmän hauska koomikko Iikka Kivi sanoi Twitterissä näin:
"Meillä on nyt siis julkkishistorioitsija, joka liittyy Suomen äärioikeistoon ja todistaa, että hän ei ole oppinut historiasta juuri mitään. Se meni hienosti se."

Iikka Kivi nostaa tässä nyt itsensä ikään kuin viisaammaksi ja pätevämmäksi "historiantutkijaksi" ja kertaheitolla tohtori alennettiin "julkkishistorioitsijaksi". Iikka Kivi on tässä nyt siis se, joka on oppinut historiasta - omasta mielestään todennäköisesti kaiken, mutta palkittu historioitsija ei ole oppinut sitten mitään. Näin hienosti se sitten meni.

Samaten Haagan seurakunnan kirkkoherra Heikki Nenonen tviittaa seuraavasti:
"Surullista seurata ihmisen luisua laitaoikeiston kaninkoloon. Minäkin rakastan "suomen kieltä ja Suomen mieltä", mutten tarvitse välineikseni rasismia ja populistien mustavalkoisuutta. Uskon sivistyksen ja oikeusvaltion voimaan."

Rasismia, populismia ja diipadaapa. Sitten uskotaan sivistyksen ja oikeusvaltion voimaan, mutta samalla haukutaan meitä tavallisia, yhteiskunnallemme hyvää haluavia ihmisiä rasisteiksi ja populisteiksi. Ei se mitään sivistynyttä ole. Sivistystä on se, että ottaa asioista selvää ja tuulettaa tunkkaisia ja valheellisia käsityksiään.

Aika uskomattomia kommentteja on tullut vastaan erityisesti Twitterissä. Sen sijaan, että mietittäisiin miksi Perussuomalaiset vetää älykkäitä, ajattelevia ihmisiä puoleensa ja olisikohan niille omille ummehtuneille asenteille jotain tehtävissä, niin ei tietenkään. Nyt Teemu Keskisarja onkin se kauhea ihminen, jonka älykkyys ja osaaminen ilmeisesti katosi heti puoluevalinnan jälkeen.

Hän todellakin on se sama ihminen, joka on myös politiikassa ymmärtänyt mikä puolue oikeasti ajaa niitä hänelle tärkeitä asioita. Suomen kieli, Suomen mieli, EU:n tuhoisaa metsäpolitiikkaa vastaan taisteleminen. Suomalaisuuden arvostaminen sekä kulttuurimme ja kielemme vaaliminen yhdistää meitä perussuomalaisia.
Sen ymmärsi myös Teemu Keskisarja, jonka toivotan lämpimästi tervetulleeksi meidän joukkoomme.

Silvia Koski

Musiikin maisteri, kanttori, pedagogi, yrittäjä, perheenäiti
Kunnanvaltuutettu
Kunnanhallituksen varapuheenjohtaja
Maakuntahallituksen jäsen
Perussuomalaisten puoluehallituksen jäsen
Kuntaliiton valtuuskunnan jäsen