Vaalien jälkitunnelmissa

Päällimmäisinä tunteina ovat ilo ja kiitollisuus. Vetää nöyräksi kun niin moni ihminen on halunnut minun toimivan heidän äänenään kunnassamme. Sain 9. eniten ääniä kaikista Sauvon ehdokkaista ja 44:llä äänellä olin myös toiseksi eniten ääniä saanut nainen. Puolueellamme meni Sauvossa muutenkin erinomaisesti. Jarkko Ahonen oli 6. eniten ääniä saanut ehdokas. Juha Kosken äänimäärä oli korkeampi kuin monen valtuustoon päässeen. Keijo Reimankin sai kunnioitettavan äänisaaliin. Ääniä saimme neljän hengen listaksi todella hienosti ja olemme siitä kiitollisia! Äänimäärät olivat myös viesti siitä, minkälaisia ihmisiä valtuustoon haluttiin. Listamme pienuus ei kuitenkaan antanut mahdollisuuksia kuin kahden ehdokkaan läpimenoon, mutta sekin ylitti tavoitteemme. Toivoimme että ainakin yksi pääsisi läpi ja nyt saimme kaksi valtuustopaikkaa. Se oli hyvä saavutus ja kiitos siitä kuuluu äänestäjille.

Uskon että uudessa valtuustossa tullaan tekemään hyvää yhteisyötä. Hyviä ehdokkaita löytyi kaikista puolueista. Uudessa valtuustossa on minulle tuttuja, mutta myös tuntemattomia ihmisiä. On mukava päästä tutustumaan ja tekemään työtä heidän kanssaan kuntalaisten parhaaksi.

Valtakunnallisesti puolueemme kannatus jäi hieman alle odotusten, mutta selkeä voittaja olimme silti. Kuten Timo Soini sanoi kiitospuheessaan, ”..ei Roomaakaan rakennettu päivässä..” Näinhän se on. Vankka kannatus saavutetaan pikkuhiljaa. Olemme kuitenkin nuori puolue ja vasta vajaat kaksi vuotta sitten nousseet suurimpien joukkoon. Etenemme varmasti ja moni kunta sai nyt uusia perussuomalaisia valtuutettuja. Kunnallisvaalit ovat valtaosassa kuntia henkilövaalit ja siellä äänestetään yli puoluerajojen kun on tuttu henkilö ehdolla. Listoillamme ei monessakaan kunnassa ollut suuria ja tunnettuja nimiä ja se osaltaan vaikutti tuloksiin.

Sauvossa meidän perussuomalaisten yksi tavoitteista on saada luotua oikeaa ja todellisempaa kuvaa puolueestamme ja sen arvomaailmasta. Media on tehnyt systemaattisesti kampanjaa meidän mollaamiseksemme. Haluamme osoittaa, että tuo kuva ei pidä paikkaansa. Hienoa, että sauvolaisetkin uskovat ja luottavat siihen.
Vielä suuri kiitos minua äänestäneille ja kiitos myös muita ehdokkaitamme äänestäneille. Tästä on hyvä jatkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>