Sinulla valta vaaleissa

Kunnallisvaalit lähestyvät. Varsinainen vaalipäivä on 28.10. Ennakkoäänestys 17.-23.10.

Sauvon kokoisen kunnan äänimäärissä jokainen ääni todella ratkaisee. Ei kannata jäädä kotiin kun on mahdollisuus vaikuttaa. Itselleni ei ainakaan olisi yhdentekevää ketkä tekevät myös minun elämääni vaikuttavia päätöksiä.

Sauvossa on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus äänestää Perussuomalaisia! Sauvossa on neljä hyvää, innostunutta ja monipuolista osaajaa, jotka ovat mukana ehdolla ilman vallan tavoittelua. Meillä on vilpitön halu tehdä hyvää ja olla mukana siellä missä asioista päätetään. Haluamme kantaa vastuuta kuntalaisten yhteisistä asioista.

Haluamme tuoda laajutta, uusia näkökulmia ja ideoita kunnan päätöksentekoon. Ei ole terveellistä, että vuodesta toiseen valtuustossa istuu pääosin sama porukka. Uusia näkemyksiä ja tuoreutta kaivataan! Kokemuksesta on varmasti hyötyä valtuustotyöskentelyssä, mutta ei ole mikään tae, että kauan valtuustossa istunut henkilö on saanut jotain aikaan. Hiljaisia istuskelijoita löytyy aina joukosta.

Sauvossa on asiat melko hyvin, mutta viimeisten vuosien aikana päätöksiä on ollut helppo tehdä, koska Suomi on ollut taloudellisesti vakaampi. Kenties viimeinen kymmenen vuotta Suomen historiassa on ollut sen helpointa aikaa. Ajat tulevat muuttumaan (se on jo alkanut) ratkaisevasti ja siihen vaikuttaa meneillään oleva maailmanlaajuinen talouskriisi. Suomi on nyt velkaisempi kuin koskaan. Kunnat eivät ole erillään valtiosta ja siksi on turha puhua, ettei kriisi vaikuta kunnallispolitiikkaan ja näihin vaaleihin. Nyt on entistä tärkeämpää valita haastaville vuosille päättäjiä, joilla on kykyä ja tahtoa toimia myös vaikeina aikoina. Säästökohteet tulee punnita tarkkaan ja mahdolliset leikkaukset eivät saa kohdentua niihin asioihin, jotka vaikuttavat suoraan ihmisen terveyteen ja turvallisuuteen. Toisaalta säästämisen sijaan pitäisi puhua siitä, miten kuntaan saataisiin lisää rahaa. Nyt ollaan jämähdetty pohtimaan säästökohteita. Olisiko aika uskaltaa esittää hulluiltakin kuulostavia ideoita? Ideariihi ilman estoja.

Ole mukana vaikuttamassa ja äänestä! Äänestyskopissa saat tehdä täysin itsenäisen ratkaisun, jota kukaan ei kysele. Me Sauvon perussuomalaiset ehdokkaat Silvia Koski, Juha Koski, Jarkko Ahonen ja Keijo Reiman olemme luottamuksesi arvoisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>