Silvia Koski Kaarinan Seudun Perussuomalaisten johtoon

Tässä tiedote, joka lähti Turun seudun medioille eilisen valinnan jälkeen.

Silvia Koski Kaarinan Seudun Perussuomalaisten johtoon

Kaarinan Seudun Perussuomalaiset ry valitsi sunnuntaina 3.9. kokoontuneessa syyskokouksessa puheenjohtajakseen sauvolaisen Silvia Kosken. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluvat Kaarina, Paimio, Sauvo, Kemiönsaari ja Parainen. Puheenjohtajan toimikausi alkoi välittömästi valinnan jälkeen.

Koski on koulutukseltaan musiikin maisteri ja musiikkipedagogi. Hän työskentelee Turun Mikaelinseurakunnassa kanttorin virassa. Koski on Sauvon kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja ja toimii monissa luottamustehtävissä.

Koski näkee yhdistyksen ja puolueen tilan hyvänä:

” Meillä on yhdistyksessä todella hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki. Kesällä puoluetta kohdanneiden ikävien tapahtumien jälkeen joukkomme on nyt entistä vahvempi ja motivoituneempi niin paikallistasolla kuin valtakunnallisesti tekemään sitä laaja-alaista perussuomalaista politiikkaa, jota äänestäjämme meiltä odottavat”, Koski sanoo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>